UN CASAMENT DE PEL·LÍCULA

“LA HISTÒRIA DE LA VOSTRA HISTÒRIA” UN PRODUCTE EXCLUSIU PEL DIA MÉS ESPECIAL

A Cheap Films sabem que no hi ha dues parelles iguals i per tant no hi ha dues històries iguals

Disposem d’un producte únic i exclusiu per celebrar el dia del vostre casament on vosaltres i els vostres convidats sereu els protagonistes.

Però no tot acaba aquí, després del pastís arriba el moment de l’estrena en el que tothom podrà gaudir de la première en exclusiva de “ La història de la nostra història”

Previ al casament farem amb vosaltres una divertida pluja d’idees que ens ajuda a incorporar les vostres anècdotes de parella més curioses i recordades. Així donarem forma a una pel·lícula 100% única: La Vostra!

Arribat el gran dia, vosaltres i els vostres convidats sereu els protagonistes d’un argument personalitzat, amb el fil conductor d’un amor impossible al llarg de la història de la humanitat. Sempre en clau d’humor i evidentment amb un final feliç!

Durant una hora trepidant, el nostre equip dirigirà un rodatge divertidíssim i sorprenent amb la complicitat de tots els assistents que s’hi vulguin incorporar.

Gràcies al mètode Cheap Films en menys de 2 hores tindrem a punt l’estrena de la vostra pel·lícula amb tot el glamour de la catifa vermella.

Una activitat diferent, original i exclusiva per al vostre dia

Una sorpresa per tots els assistents

A Cheap Films sabem que un casament és un esdeveniment en el que intervenen molts elements i per això hem creat un producte compatible amb la resta de l’acte. Ens integrem en les activitats previstes de la manera més còmoda.

Una manera absolutament original i exclusiva de viure el dia més important de la vostra vida

Voleu una alternativa?